Skip to content

AMMATTITAIDOLLA

Olemme palvelleet asiakkaitamme yli 30 vuotta ammattitaidolla, kehittäen alaa monella osa-alueella.

TURVANASI VUODESTA 1989

LUOTETTAVASTI

Pitkäaikaiset hyvät suhteet valmistajiin ja toimitusketjuihin ovat taanneet ja takaavat jatkossakin luotettavat toimitukset asiakkaillemme.

KILPAILUKYKYISESTI

Olemme pystyneet kautta historian toimimaan kilpailukykyisin hinnoin ja olleet suurissakin hankinnoissa se hinta-laatusuhteeltaan kestävin vaihtoehto.

Redi, ammattilainen palveluksessasi

Sammuttimien tarkastukset

Käsisammuttimet tulee tarkastuttaa vuosittain käsisammutinhuoltoliikkeessä. Ainoa poikkeus on lämpimässä sisätilassa säilytettävät sammuttimet joiden tarkastusväli voi olla kaksi vuotta.

Palopostien tarkastukset ja koeponnistukset

Palopostit tulee tarkastaa vuosittain, sekä paineistaa (koeponnistaa) maksimityöpaineeseen 5 vuoden välein pätevöityneen henkilön toimesta standardin EN 671-3 mukaisesti.

Pelsu – Pelastussuunnitelmat

Tarjoamme kiinteistöturvallisuus- ja pelastussuunnitelmaratkaisuja ”Avaimet käteen”-periaatteella yhteistyössä kiinteistön omistajan kanssa.

Väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet

Väestönsuojia on useimmissa 1950-luvun lopun jälkeen rakennetuissa kerrostaloissa. Kaikkiin uusiin vähintään 1 200 neliömetrin rakennuksiin tehdään väestönsuoja.

Koulutukset

Järjestämme erilaisia koulutuskokonaisuuksia asiakkaillemme.

Turvallisuuskorttikoulutukset järjestämme Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) ja Suomen Palopäällystöliiton laatimien koulutusohjelmien mukaisesti.

Ympäristö ja kestävä kehitys huomioon ottaen

Sammutinhuolto Redi Oy

Teollisuuskatu 8
95420 Tornio
Keskuspuistokatu 6
94100  Kemi
 
0400 397 880
 
Y-tunnus: 2811028-7