Skip to content

Tuotteitamme

Yleisimmät myymälästä löytyvät tuotteet

ZOLL AED Plus maallikkokäyttöinen defibrillaattori eli sydäniskuri

2199,00€ (sis. ALV 24%)2199,00€ (sis. ALV 24%)

ZOLL AED Plus (SYKE Sydämenkäynnistäjä) on maallikkokäyttöön suunniteltu puoliautomaattinen defibrillaattori, jonka avulla jokainen voi auttaa.

Maallikkokäyttöinen ZOLL AED Plus -defibrillaattori on helppokäyttöinen ja luotettava apuväline, jonka avulla voidaan parantaa sydänpysähdyspotilaan selviytymismahdollisuuksia, ja viime kädessä pelastaa potilaan henki. Defibrillaattoria voi ja osaa käyttää jokainen.

Käytännössä defibrillaattori tulee ainoastaan painaa päälle, minkä jälkeen suomenkielinen ääniopastus ohjaa auttajaa koko elvytystapahtuman ajan, aina hätänumeroon soittamisesta varsinaiseen elvytykseen asti. Laite myös analysoi potilaan sydämen rytmin itsenäisesti ja tekee kaikki päätökset auttajan puolesta, eikä anna käyttää itseään väärin.

ZOLL AED Plus antaa myös ensimmäisenä defibrillaattorina maailmassa reaaliaikaista palautetta elvytyksen laadusta eli opastaa auttajaa äänikomennoin myös oikeanlaiseen elvytykseen (katso video sivun alalaidasta). Näin ollen myös elintärkeistä elvytyspaineluista saadaan mahdollisimman optimaalisia sekä tahdin että syvyyden osalta, ja täten kokemattomankin auttajan toiminnasta mahdollisimman tehokasta.

Defibrillaattorilla ei voi siis tehdä lainkaan vahinkoa, vaan ainoastaan parantaa sydänpysähdyspotilaan selviytysmahdollisuuksia. 

Joissakin tapauksissa defibrillaattori on myös ainoa apuväline tai keino, jonka avulla sydänpysähdyspotilaan henki voidaan saada pelastettua.

 

  • Alhaiset elinkaarikustannukset: Defibrillaattorilla 7 vuoden takuu, elektrodilla 5 vuoden takuu (vaihdettava käytön jälkeen) ja paristojen kesto noin 5 vuotta tai 225 defibrillointia. Defibrillaattori on siis käytännössä huoltovapaa ensimmäiset 5 vuotta. Katso huoltohinnat osiossa Palveluhinnasto.
  • Yksiosainen elektrodi: elektrodi on yhtenäinen, jotta sen asettelu on mahdollisimman helppoa ja nopeaa
  • Suomenkielinen ääniopastus: defibrillaattori neuvoo auttajaa suomenkielisin komennoin aina avun soittamisesta elvytykseen
  • Reaaliaikainen elvytyksenpalaute: laite tunnistaa elvytyspaineluiden tahdin sekä syvyyden, ja kehottaa auttajaa tarvittaessa painamaan kovemmin, mikäli painelut eivät yllä Euroopan Elvytysneuvoston suositusten mukaiseen 5-6 cm:n syvyyteen
  • Itsetestausjärjestelmä: laite testaa toimintojaan automaattisesti ja ilmoittaa ääni- ja valomerkein mikäli havaitsee häiriön
  • Mahdoton käyttää väärin: Ei anna käyttää itseään väärin, eikä sillä voi tehdä lainkaan vahinkoa potilaalle

Jokainen defibrillaattori sisältää:

–       ZOLL AED Plus –defibrillaattori käyttövalmiina

–       Paristot ja elektrodi (kesto käyttämättä 5 vuotta)

–       Pöytä-/seinäteline tai suoja-/kantolaukku

–       Kv. defibrillaattori- ja Sydänturvallinen Suomi -tunnukset

–      ANNAMME AINA KÄYTTÖOPASTUKSEN MYYMILLEMME TUOTTEILLE