Skip to content

Tuotteitamme

Yleisimmät myymälästä löytyvät tuotteet

Harvennusvaunu 4,2 m kuormaimella

199,00€ (sis. ALV 24%)199,00€ (sis. ALV 24%)

Ketterä harvennusvaunu mönkijälle tai pienelle traktorille

• 9 hv:n bensiinimoottori
• 
Hydraulinen kuormain 80 cm jatkovarrella, sekä omalla hydraulijärjestelmällä
• Kiipeämistä tukeva teli
• Korkea maavara
• Vakaa runko tekee vaunusta helposti vedettävän

9 hv:n bensiinimoottorilla varustettu metsävaunu, jossa hydraulinen kuormain ja tukijalat. Kuormaimen ja tukijalkojen toimintoja hallitaan monivipuisten venttiileiden välityksellä. Kuormaimella on 80 cm jatkovarren ansiosta pidempi 4,2 metrin ulottuvuus.

Kuormain perustuu samaan harkittuun tekniikkaan kuin suuret kuormaimet: nivelletty puomi, ympäripyörivä rotaattori, yläpuoliset sylinterit ja letkuveto puomin ja taittovarren sisällä. Näin kuormain saa aikaan hienon liikekuvion, keräten puut turvallisesti vaunun kyytiin. Suojattu letkuveto ja yläpuoliset sylinterit minimoivat letkujen, nippojen ja sylinterien pintavaurioiden riskit.

Siirrettävän telin ansiosta aisapaino voidaan mukauttaa puiden erilaisten pituuksien mukaan. Tämä on tärkeää, koska vetävään laitteeseen kohdistuva paino ei saa olla liian suuri, eikä myöskään liian pieni tai negatiivinen.

Hydrauliset tukijalat tekevät vaunusta tukevan ja vakaan kuormattaessa ja purettaessa. Sileä pohja, suuri maavara sekä kiipeämistä tukeva teli tekevät ajosta pehmeää ja turvallista myös vaikeassa maastossa.

Kuormain kauko-ohjattavalla hydraulisella vinssillä ja kahmarikauhoilla.

250,00 € / vrk tai 450,00 € / viikonloppu.

Huom!

Vuokraamme tukkikärryä vain henkilöille joilla on kokemusta tällaisen kaluston käsittelystä.